search
top

Портніков вважає, що його пікетують через Автомайдан


Журналіст і громадський діяч Віталій Портніков вважає, що пікетування його будинку пов’язане з його активною участю в організації Автомайдану, а не з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Про це у п’ятницю, 10 січня, заявив сам Портніков.

Журналіст обурений сюжетом телеканалу «112», де причиною протесту назвали його нетрадиційну орієнтацію.

Натомість Портніков вважає пікет під своїми вікнами помстою влади за його участь в Автомайдані, а пікетувальників — проплаченою масовкою.

«Провладні ЗМІ продовжують перекручувати факти, намагаючись сконцентрувати увагу суспільства на сумнівному відеозаписі порнографічного змісту, а не на справжніх проблемах, що спричинили протести сотень тисяч українців. Я пов’язую проведення пікету зі своєю роботою на Автомайдані. Як один з лідерів Автомайдану, я став невигідним владі, через що запускаються будь-які методи дискредитації мене як громадського діяча», — сказав Портніков, додавши, що тиск на нього з боку представників влади тільки посилюється.

«Спочатку у моїй квартирі були встановлені камери прихованого спостереження, потім я виявив, що за мною стежать декілька машин «наружки». Тепер під мої вікна зганяють проплачених студентів, проводять бутафорські пікети, щоб потім показати на підконтрольних владі телеканалах сюжети, у яких немає жодного слова правди. Це відверті репресії і наступ на свободу слова, на останніх вільних журналістів», — наголосив громадський діяч.

На думку Портнікова, правлячий режим допускає помилку, намагаючись дискредитувати Автомайдан, розповсюджуючи інформацію про гомосексуальну орієнтацію лідерів протесту.

«Ми живемо не в СРСР, суспільство стало більш гнучким і толерантним. Сексуальна орієнтація вже не сприймається як якась особлива проблема. Інформація про лідерів Автомайдану, яка активно розповсюджується протягом останнього часу, ніяк не вплинула на чисельність і якість нашого протесту. Я думаю, Автомайдан як явище буде тільки розширюватись», — резюмував журналіст.

Як відомо, в інтернеті було опубліковано відеозапис статевого акту Віталія Портникова з іншим лідером Автомайдану Дмитром Булатовим.



-->

Сравнение твердотопливных и электрокотлов: Какой выбрать для эффективного отопления дома?

Роль охранной фирмы в современной системе безопасности

Как лучше всего обменивать валюту

Как автошкола готовит к вождению в городских условиях

Водка Finlandia: природная чистота Скандинавии

Перевозка грузов: как организовать офисный, квартирный переезд и другие грузоперевозки

top