search
top

Велосипед від Unisport — ваш надійний друг у будь-якій подорожі


Описание иллюстрации: Велосипеды PRIDE Источник иллюстрации: unisport.ua

Незважаючи на те, що автомобіль сьогодні — основний засіб пересування та покупка авто є мрією багатьох молодих людей, велосипед не втратив своєї популярності. В Україні велосипеди дуже популярні та в магазинах представлені в широкому асортименті, тому вибрати ту модель, яка вам потрібна, дуже складно. Який би тип катання ви не використовували, велосипед, як мобільний засіб пересування, дасть вам низку істотних переваг:

  1. Свободу переміщення — ви можете відправитися в подорож у будь-який час року, на будь-яку відстань, незалежно від типу місцевості (якщо зробите правильний вибір велосипеда).
  2. Тренажер для зміцнення здоров’я — для переміщення на велосипеді людина повинна докладати власних зусиль. Коли він крутить педалі велосипеда ногами, а руками фіксує кермо, він напружує всі групи м’язів спини, рук, плечового пояса та ніг.
  3. Спосіб для ведення активного способу життя та відпочинку.

Якщо ви вирішили купити велосипед у Києві, Одесі, Харкові чи іншому місті нашої країни, відвідайте наш інтернет-магазин Unisport. Ми пропонуємо вашій увазі найпопулярніші моделі велосипедів від відомих торгових марок. У нас ви знайдете байки для різних видів катання, а також будь-які комплектуючі до них та різноманітні аксесуари.

Які моделі велосипедів пропонує інтернет-магазин Unisport?

В обширному та зручному каталозі нашого інтернет-магазину представлені сучасні моделі велосипедів, починаючи від універсальних велобайків та міських круїзерів, до моделей, що використовуються у складних (гірська місцевість, бездоріжжя) умовах.

Велосипеды Merida

В широкому асортименті нашого магазину представлені моделі велосипедів від найвідоміших у світі брендів — Apollo, Bergamont, Bianchi, Corratec, Cross, Cyclone, Dorozhnik, Formula, Fuji, Bergamont, Ghost, Haibike, Merida, Orbea та ін. Ціна на велосипеди Unisport варіює, залежно від бренду виробника, призначення обраної моделі, її функціональних можливостей та технічних характеристик.

У нас ви можете обрати чоловічу, дитячу чи жіночу модель, враховуючи:

  1. Зростання велосипедиста.
  2. Розмір колеса (від 6 до 29).
  3. Тип матеріалу, з якого виготовлена ​​рама велобайка:
    • алюміній;
    • сталь;
    • карбон;
    • пластик;
    • магнію.
  4. Тип вилки, задньої втулки та гальм.
  5. Хід вилки.
  6. Кількість швидкостей.
  7. Навісне обладнання.
  8. Задній перемикач.
  9. Рік випуску велосипеда.

Яку б модель велосипеда ви не вибрали, вам гарантована швидка та комфортна їзда у подорожі на далекі та ближні дистанції. У нашому магазині ви можете придбати комплектуючі та запчастини до моделі велосипеда. Любителів велоїзди ми раді запросити в наш інтернет-магазин або мережу офлайн магазинів — ви можете купити велосипед у Києві, Харкові, Одесі чи Запоріжжі. До вашої уваги пропонуються якісно виготовлені, надійні та зручні в експлуатації велосипеди для наступних завдань:

  • швидка їзда за умов міста;
  • для заміських поїздок;
  • спортивні велосипеди;
  • універсальні моделі;
  • для виїзду на місцевість без асфальтованого покриття;
  • для поїздок до гірської місцевості.

Також в інтернет-магазині Юниспорт є величезний вибір різних аксесуарів, які покращать дизайн вашого велосипеда і розширять його функціональні можливості.



-->

Сравнение твердотопливных и электрокотлов: Какой выбрать для эффективного отопления дома?

Роль охранной фирмы в современной системе безопасности

Как лучше всего обменивать валюту

Как автошкола готовит к вождению в городских условиях

Водка Finlandia: природная чистота Скандинавии

Перевозка грузов: как организовать офисный, квартирный переезд и другие грузоперевозки

top